April 4, 2016 jorinde

De lente is begonnen, de laatste cursussen van dit schooljaar gaan van start!

De lente is weer begonnen! De laatste cursussen van dit schooljaar Muziek voor Ukkies en Eigenwijs Muziek gaan van start. We beginnen op woensdag 6- en vrijdag 8 april. Aanmelden kan via jorinde@conanimamusicacademy.nl.

ConAnima groeit. En daar zijn we heel erg blij mee. Nieuwe projecten voor de Brede School staan voor 2016-2017 op het programma, zodat we het plezier van muziekmaken aan nog meer kinderen kunnen laten ervaren. Wij hebben er veel zin in. Hopelijk resulteert het in veel blije gezichten en nog meer aanmeldingen voor onze docenten.

Uiteraard is muziekmaken niet alleen besteed aan kinderen, ook volwassenen zijn van harte welkom. Meer info is te vinden op de website. hier kan je je ook aanmelden. Vraag eens naar de mogelijkheden; we begrijpen dat mensen druk zijn met een baan en/of kinderen. Daarom is het vaak ook mogelijk om ‘s avonds les te hebben. Handig!

Stay tuned voor meer regelmatigere blogposts. Een post over hoe te oefenen komt eraan!