April 27, 2016 jorinde

Vacature pianodocent bij ConAnima Music Academy

Vacature pianodocent (M/V) voor 12 uur per week in Gouda

ConAnima Music Academy is een moderne muziekacademie die volop aan het groeien is. Momenteel bieden wij lessen aan voor piano, viool, gitaar en cello. Daarnaast geven we een groot aantal cursussen genaamd Muziek voor Ukkies en Eigenwijs Muziek, speciaal voor de jonge kinderen.

De missie van ConAnima Music Academy is om de best mogelijke muzieklessen te geven. Dat doen wij onder andere door gebruik van een unieke online lesomgeving als aanvulling op de wekelijkse lessen. Daarnaast zijn al onze docenten hoog opgeleid en zijn zij zelf ook actief als uitvoerend musicus.  

Voor onze muziekschool ConAnima Music Academy in Gouda zijn wij per 1 juni 2016 op zoek naar een freelance pianodocent. De pianolessen worden gegeven in onze muziekstudio waar zeer moderne lesfaciliteiten beschikbaar zijn. Er wordt lesgegeven op een uitstekende vleugel.

Het leerlingenbestand varieert van absolute jonge beginners tot zeer gevorderde leerlingen met veel repertoire. In totaal zal er aan ongeveer 20 leerlingen worden lesgegeven, verspreid over twee lesdagen (in overleg).

Wij zoeken

Een gepassioneerd en bevlogen pianodocent.
De docent is In het bezit van een Bachelor of Music diploma piano klassiek. Master of Music specialisatie methodiek is een pré.
De docent heeft aantoonbare uitstekende didactische vaardigheden en een sterke visie op het leerproces.
Hij/zij is eventueel ook beschikbaar in de avonduren en/of op zaterdagen.
Een docent die ondernemend is en betrokken wil zijn bij een team van ambitieuze muziekdocenten.
Hij/zij heeft veel repertoirekennis en weet alle soorten leerlingen te bedienen van interessant materiaal. De docent is klassiek geschoold maar kan ook goed overweg met popmuziek/akkoordenschema’s, jazz en improvisatie.
alexander2

 

 

 

 

 

 

 

Wij bieden

Een prima salaris
Efficiënt ingedeelde lesdagen en tijden
Een lespraktijk vol gemotiveerde en enthousiaste leerlingen
De mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, in het bijzonder als cultureel ondernemer.

Deadline

Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande vacature? Stuur dan vóór maandag 16 mei je motivatie en C.V. naar alexander@conanimamusicacademy.nl . De gesprekken vinden plaats op zaterdag 21 mei in de ochtend. Heb je nog vragen over de vacature en heb je liever telefonisch contact? Bel dan met Alexander Buskermolen, 06-28415721.