November 1, 2017 jorinde

Workshops volwassenen en kinderen aanstaande zaterdag

Beste allen,

Aanstaande zaterdag 4 november is het zover, de workshops gaan van start!
De kinderen zijn om 09.00 aan de beurt. Zij zullen op een interactieve en speelse manier diverse spelletjes doen voor de motoriek en zullen tips mee krijgen wanneer ze het beste kunnen oefenen.
De volwassenen mogen om 09.45 de studio binnenkomen en krijgen een presentatie over Fight or Flight en over blessure(preventie). Heel interessant, al zeg ik het zelf. Ben je er ook bij? Aanmelden kan via jorinde@conanimamusicacademy.nl

Hartelijke groeten, namens het hele team van ConAnima,

Jorinde Buskermolen – van den Thillart

ConAnima Music Academy verzorgt zowel vioolles, als pianoles, gitaarles en celloles in Gouda. Aanmelden kan via de website www.conanimamusicacademy.nl. Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina www.facebook.com/conanimamusicacademy