March 7, 2020 jorinde

Begeleidingssessies thuis

We bieden het al een tijdje aan, maar we brengen het graag onder de aandacht bij jullie: de begeleidingssessies thuis. 

Een begeleidingssessie thuis is een les in jouw eigen thuissituatie waar je laat zien waar en hoe je oefent. Bedoeld voor eenieder waarbij de lessen meestal prima gaan, maar het thuis oefenen nog niet helemaal lekker loopt. Als een leerling stopt, vindt hij/zij de les vrijwel altijd leuk, maar lukt het oefenen thuis niet. Dit levert frustratie op bij de leerling en/of ouder, waardoor de muziekles wordt stopgezet. Zonde, vinden wij. Zeker als de mogelijkheid bestaat dat we kunnen helpen. Daarom zijn de begeleidingssessies in het leven geroepen.

Deze sessies kan je los boeken wanneer nodig. De prijzen zijn iets hoger dan een reguliere les i.v.m. reistijd. Echter rekenen we minder reistijd dan het daadwerkelijk kost.


Stuur een mail naar info@conanimamusicacademy.nl om een begeleidingssessie aan te vragen indien gewenst.

Meer informatie vind je hier: 

Begeleidingssessie voor oefenen thuis